Thursday, February 14, 2013

Valentijnsdag.

Toen ik gisteren na een etentje met collega's thuis kwam vertelde Erik mij dat hij na mijn vertrek samen met Kristian (6) aan het knutselen was gegaan. Op de valreep had Kristian bedacht dat er nog een Valentijns cadeautje gemaakt moest worden voor Meike. Want hij 'is op haar'.
Vanmorgen na het opstaan kreeg ik gelijk het knutselwerkje onder mijn neus geschoven met de mededeling dat hij het wel stoer vond en zich niet schaamde om dit cadeautje in de klas aan het meisje te geven. En het feit dat hij 'op haar is 'heeft hij ook al gedeeld met een aantal klas genoten. Ik geef hem een compliment en beaam dat het helemaal niks is om je voor te schamen en dat het knutselwerk goed gelukt is.
Ondertussen ben ik echt nieuwsgierig of het geknutselde werkje wel of niet mee naar school gaat. Ik ben  boven op het moment dat Kristian richting school gaat. Papa zwaait hem uit en gaat vervolgens met Rosalien richting kinderdagverblijf. Als ik beneden kom ligt het knutselwerkje op de salontafel...............


No comments:

Post a Comment